Sexiga tjejor ;)


Livet e en bitch

snåla jävlar .. hatar er ..
bye !

En kille med skillz :D


so sick of my life ..

shaa , bloggen !
joo , de e så att de e inte alltid så lätt här i livet .. och ibland orkar man inte bara med allt och de e ganska tråkigt .. aja de va de jag ville säga ..
bye

ett hat jag har ..

shaa , bloggen !
en grej jag måste ta upp är att jag hatar gamlingar som inte kan välja plats på en gång när de åker tunnelbana eller aah tåg i huvudtaget eller buss asså de tar faan as lång tid och då har tåget redan åkt en station .. ussh! kan dem inte åka hemtjänst liksom .. dem saktar ju upp för alla andra :/ men jag älskar ju detta program så dem gör ju bra tv men inte i våran vardag .. asså jag själv blir så arg och irreterad och blir så irreterad att jag nästan exploderar .. de e jätte irreterande .. jag tror inte att jag e den ända som irreterar mej på dem ussha! ..
pöss

:Psöndag och snö och mat :)

shaa bloggen :D !
idag vakna jag 12:00 men ville faan sova längre men men de e de .. sen så var det en trevlig middag hemma hos pappa som var mkt trevlig :) hitta inte en mer passande bild så ta de som de e ! .. imorron blire jobba och sen över till en polare och sova där :) blir nära till jobbet  om jag ska jobba dan efter oxå men de får jag se ja ja .. ska pilla på bilder ikväll oxå men får se om jag kan hålla mej vaken så länge :/... aja de va allt för mej <3
pöss!

love me <3


black nails <3^^



Shaa , bloggen <3 idag vakna jag upp i mammas lägenhet ville inte lämna sängen för den var så varm och skön att sova i ^^ men snart kommer mammsen hem och då blire lite cash till telen så man kan ringa folk och svara på folks sms hehe .. och sen prata jag med min ur gulliga och snälla kusin och vi ska fika och kolla på film ikväll och innan allt detta händer så ska de ätas middag och duscha och måla andra handen för har bara gjort en och vill ju att de inte ska bli kladdigt så de kan va en bra idee <3 hmm .. sugen på att festa men de kanske blir på onsdag för då fyller min kill polare 19 år och de ska ju firas! har ett tema jag vill testa men de kommer se så mysko ut men man kan ju alltid testa :) .. har en fråga till alla mina läsare och det är att - vad gör man när man har en helt egen lägenhet och är ensam hela dan vad ska man göra då ? ja ni jag har verkligen gjort allt :) eller nästan skulle jag haft money in my ficka så skulle jag handla massa goda saker och en tidning och bara myst framför en film men just nu e min lön slut så mami och papi får betala lite saker för mej .. ^^ kanske borde vara med i det där programet ung och bortskämd xD hahaha kanske men tror inte det asså .. kan ju faktiskt mera än dem och jag e lika gammla som dem .. de e ju löjligt asså! .. dem e ju så jävla blåsta! ..skämms faan själv när jag ser dem .. aja nu ska jag ut och göra något dumt :P hehehe!

Byee! guyss!<3 kisses

:D

Shaa , bloggen!
helt jävla slut och sen ska vi inte gå in mera på det punkt slut :P japp såg draktränaren för en liten stund sen ^^ funderar på att se den igen :D och igen nej jag skojja ! :P ska göra något annat men vad vet jag inte än kanske äta popcorn aja  bye bye ! :D

Såg denna nyss <3 as bra!


this song is so fucking good ;)


natti natti folk :D


hitta lite coola grejer som Tyra har gjort :D länk finns där nere ^^

http://www.stylebytyra.se/index.php?page=shop.browse&category_id=35&option=com_virtuemart&Itemid=85&lang=sv

cool snubbe xD


Dem 3 sexigaste kändisarna i världen :) på killarnas sida dåra :)


att vara naken e inte fel :D

tjaa bloggen <3
kommer inte dela med er av mej men en bild på flera snygga brudar som e halvt nakna :D lovely! .. hmm .. jaa ni vetefaan inte vad som händer idag jo kanske min pojk kommer över men nu ska jag käka frulle bye !

Hans musik e magisk :D like like like <3

Adam Lambert<3

<3


What do you want from me ..


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Killen som inte sårar,
Killen som får mej att må bra,
Killen som får mej att känna mej som om jag är perfekt,
Killen som får mej lycklig,
Den killen som hörs perfekt, den killen som har dom där bristerna som gör honom perfekt, perfekt för mej.
Den där killen som jag vill ge precis samma känslor till som han ger mej.

Älskling<3- tack.

sjuk tjej .. :/


inköpnings listan :)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
Summa att betala:1 525,00:-

^^

jobba imorron och de va allt :)<3

Tungan :P

shaa !
whats up ? .. jo med mej ere bara bra ! :) men  jo de jag skulle komma fram till är att jag behöver byta stav till min tunga men de får bli nu i veckan och den ska va cool tycker jag :) hmm ... har segat hela dan och kollat på -> Hannah montana the movie , pakten och the love guru ! väldigt bra filmer och igår såg jag sherlock holmes den nya asså :) jaa och va nog allt för mej men kanske slänger in ett inlägg ikväll :) C ya guys!

Seg tjej .. Gomorron!

shaa bloggen!
E ganska seg idag .. hade en mardröm innan jag vakna idag och den va inte så trevlig .. dröma om hemska personer e inte kul att drömma om .. därför vaknar man så man kan avsluta drömmen .. faan kom på en massa saker jag ska göra och jag vaknar nu shiiit *jävla fitta* .. ursäkta mej men vafaan .. tänkte inte på de .. aja men då måste jag dra bloggen !
bye<3

hade lite tråkigt hihi :*


..

Jag är inte elak, jag är bara ärlig.
Jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker.
Jag är inte ful, och det är för att jag har självförtroende.

Alla dumma påståenden är egentligen bara citat av vad jag redan sagt.
Jag äter kött i protest mot att veganerna äter upp djurens mat.
Jag behöver ingen klocka, för jag bestämmer själv vilken tid det är.
Jag föddes naken, våt och skrikande. Sen dess har det bara blivit värre.


Livet är som att kasta tärning, det bästa man kan få är sex.

Alkohol löser inga problem, men det gör inte mjölk heller..

Livet är fullt av besvikelser. Särskilt för alla som trott på mig..

Spelar man dygnet runt har man problem. Har man problem dygn runt får man spel..

Få vet hur bra de har det; alla vet hur bra de kunde få det.

Det är bättre att vara hatad för den man är, än älskad för den man inte är.


GOoMmOoRrOon!ZzZz

Shaa bloggen ! vakna av ett sms från chefen att jag skulle komma ditt en timme tidigare så de är bara att gå upp och försöka hålla sej vaken .. måste verkligen käka mår faan illa :/aja .. men idag blire jobba hela dan och på lördag och söndag men de är bara kanske på lördag och söndag så ah :) ska ta mej en dusch nu på morronen undra hur de ska gå och jag kommer somna i duschen lr håller mej vaken .. blir spännande ..aja jag ska väl gå upp nu så Gomorron söta läsare!
bye!

Natt bloggning<3

shaa , bloggen !
Natt bloggar.. kan inte sova än jag måste bara säga en sak till er och de är att jag e besatt av vampyrer och magi alltså då harry potter och all sorts magi i filmer helt galet jag vet men det är min töntiga sida så ni vet :) just nu är jag besatt av en vampyr serie "Vampire diaries" ÄLSKAR den serien! helt galen i den och desutom är Stefan Salvatore i serien helt galet snygg ja ni hörde han e galet snygg! .. skulle han komma fram till mej på stan så skulle jag faan svimma av att han e så snygg eller vem vet vad som skulle hända då :P De skulle vara så coolt om vampyrer och trolkarlar fanns fyffaan va coolt hade jag de att välja på så hade jag nog vilja va båda 2 tänk er både krafterna hos dem både värsta mäktig och sen fräcka grejer man kan göra :P hehe <3 aja de va allt pöss!
bye!

Vampire diaries<3

Shaa bloggen!
har hållt mej borta från datan ett tag nu eller ja 2 dagar men de e bara för att jag vill ju inte sitta här när jag är ledig från jobbet :) men imorron är det dags igen att jobba och det blir troligtvis hela helgen skojj skojj! .. blir nu i veckan som kommer då jag ska pierca min navel och de ska bli riktigt skojj faktiskt kommer njuta av den lilla smärta man får av de :P vet inte men jag gillar den sortens smärta och tattoos smärta är ännu skönare för mej låter helt knasigt men ahh sex e ju lika skönt så :P hehe ojojoj tänker ni kanske men aja nu vet ni det :) vill träffa min pöjk men de kanske blir på söndag får se hur min chef vill att jag jobbar :P aja de va allt mina söta läsare!<3
bye!

tagit bilder på hunden jag passar :)<3


käftis och mami idag!^^

shaa bloggen vakna nyss <3
och ska snart ta mej och sätta mej och käka lite frulle och sen ska jag rulla vidare till käftis och sen efter det blir att åka och hjälpa mami med saker vad vet jag inte :) .. hmm e ganska trött just nu så jag kommer inte på så mkt att säga ;)
aja tja !

RSS 2.0