lite fina nyårs bilder♥ ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♪♫•*¨


hade lite tråkigt men här har ni lite bilder :D

gott nytt år !

♥ ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♪♫•*¨

♥ ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫♪♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♪♫•*¨

Så skön låt <3


:D


hitta 2 st bilder på määääj :D hahaha! glad tjej :)


Jul hemma hos min familj <3

bilderna kom lite sent men aja :D

Crazy fashion ^^


Ny design :D massa nöjd !

shaa , bloggen hitta den perfekta designen till min blogg :D massa fin <3 mitt illamående e väl sådär men min mensvärk har gått ner och de e sjukt bra .. hoppas man mår bättre imorron <3 nu ska jag göra om min blogg lite och ni ska få massa fashion pics på mej ibland men på andra snygga människor :) så då vet ni vad ni har att vänta av mej :D pösssss!

Lingon vecka ..

shaa , bloggen ...
idag kom min mens hahaha! ingen dagbok här :P lingon veckan är igång och mindre nice på det .. hoppas man får jobba snart .. kommer missa en massa kul på nyår och de e tack vare min jävla mage .. spyt hela fucking morronen .. ussha .. men men :P nu ska jag fixa på bloggen och hjälpa till hemma så gott de bara går .. men om de går de e en bra fråga xD aja .. ska bli mera duktig att lägga ut bilder varje dag på mej själv lovar eller .. ahh ni får se <3 på bilden är det jag och min kära vän Elin och jag <3 saknar dej bruttan <3
aah de va allt för stunden  bye bitches <3

To day ..

shaa , bloggen <3
har shopat nu i 4 dagar hahaha XD men fick ju allt jag ville ha så :D och har ny bebis min htc Smart :D <3333 och sen har det inte hänt så mkt jo jag e inte så van att andvända knappar har ju touch på telen mohahaha!
Glömmer inte studenten massa fun <333

Jullunch <3

shaa , bloggen ! :D
de var mkt trevligt igår :) firade med pappa och de va den bästa julafton på länge <3 Nu ska jag göra mej i ordning för att åka och äta jullunch med min farmor :) <3 och sen ska man kanske åka över till mami men jag tror inte de asså .. pallar inte en till julafton .. och speciellt inte med den sl*k***.. pallar bara inte asssååå! aja bilderna kommer upp ännu senare tack vare att vi ska på jullunch ^^ aja bye bye mina små fina läsare!
<3

nöjd tjej!

shaa , bloggen !
kommer bilder från idag eller igår blire mer än så kan jag ej säga jo men orkar inte så bye !

Alla e så otrevliga och stressade .. har bestämt att hata julen ..


GOod JUulL<3

God jul alla goa och snälla bloggläsare och bloggare! :D
pöss

julafton :P

shaa bloggis :D
har just vaknat och vaknar med ett magknip .. inge kul men nu ligger magen i balans så inge synd om mej :) kollar på film nu så de e mys och sen är det ju julafton imorron och jag ser fram emot det jätte mkt <3 och julafton skulle inte vara bra utan lady och luffsen :D sötisar <3 kärlek där asså :D
aja de va allt för mej pöss!

Min nya bebis <3

Telefonen har inställningar som reflekterar olika sinnesstämningar i ditt dagliga jag. Inställningen för fullbokade arbetsdagar hjälper dig med e-mail, kalender och web browser. Inställningen för helger ger dig paneler med musik, kamera och fotoalbum. Dessutom kan du ställa in kameran så att den passar dig och ditt dagliga liv - precis så som du vill att den ska vara.

Istället för att ha flera oilka applikationer kan du genom en enda ha överblick över all din kommunikation så som e-mail, sms eller Facebookuppdateringar.

1 649:-

Imagine Me and You <3 as bra film! :D


Jul i vårat hus :)

shaa , bloggen <3
idag har jag jobbat och här får ni lite bilder från glöggfesten i Söndags och en bilder på min lilla Bamse<3
bye blogg!:)

jävla fitta -.-

shaa , bloggen!
idag har det varit en bra till en början när jag skulle sluta när jag jobbat hela dan så kommer det en jävla fitt kärring och skriker åt min chef och mej och plus hans fru .. herregud .. såna människor borde inte finnas ... och sen inte pinsamt nog så skäller hon ut en kund som vi hade i butiken .. och sen efter att hon gått ut så säger min chef att fitta kärringen vill att jag ska prata med henne en utliggare gång .. då hade hon redan gjort mej så jävla arg så de var sista droppen .. ååhh ... kukhuve på henne .. och sen fick jag sitta och vänta ute i 1 timme och 30 min på min buss jävel faaan så sur jag e .. fryser som faaan .. äckliga tant ... -.-
aja orkar inte skriva mera som ni kanske fattar :P
pöss

Gonatt hela goa Sverige <3


Julklappar ?..

heej bloggen ! :)
jag vet ärligt talat inte vad jag ska köpa för julklappar .. jag har 3 st jag ska köpa men vad ? kanske ni har några tips ? :) men jo jag vet att älsklingen min inte vill ha nån julklapp men jag tänker ge honom något speciellt i varje fall :) kanske jag ska vara hans julklapp och jag kan ju alltid va lite kinky och slå in mej med ett stort rött siden band hehe :P bara mina fantasier som flödar just nu men det  kanske inte gör något.. hoppas man får både jobba i helgen och vara med sin käraste underbaraste pojkvän :) men men allting kan hända så länge man inte heter Anna anka haha skojjaa .. verkligen jag gjorde det .. :) jaa ni imorron blire upp och jobba ska gå upp 7 så redigera bilder och sen ett avsnitt av The Vampire diaries  tror jag älskar den serien :) och sen ska jag slå mej till ro i sängen och sova men ni får ha det TOPPEN! så får ni höra av mej mera nu i veckan :)
bye ! :)

Snygg KVINNA


fin låt <3


älsklings tattoo men på bilden e den inte klar ;)


min älskling e så söt när han sover :P tog den bilden i smyg ^^ hihi :*


Så jävla kul asssååå! <3


cant sleep .. Im just thinking of you .. darling call me .. I miss u ...


Saknar tjejerona i klassen :(<3

Saknar er tjejer :(<3<3

my day today ;)

shaa , bloggen !
ligger i sängen och har just kollat på ett avsnitt av The Vampire diaries <3 älskar den serien asså! och speciellt elena gilbert och stefan salvatore :P så söta tsm .. hehe .. aja.. jag har inte gjort så mkt idag vakna för 2 timmar sen e rättså trött fortfarande .. och jag vet jag ska städa och de e ju inge kul .. och jag har fått 2 st erbjudande ikväll nummer 1 fira min kusin och nummer 2 ut på krogen med natta och sara .. men jag vet inte om jag orkar göra något ikväll .. vill bara sova känner mej sjuk .. inge kul alls .. har köpt nya kläder och skor och julpynt till mitt rum och massa lila som ni kanske kan gissa :P hehe .. aja vad har jag mera att berätta joo .. lite rök sugen faktiskt när man gråtit till the vampire diaries haha .. ja ni hörde jag kan gråta till vampire diaries haha .. aja såg de senaste avsnittet alltså 11 haha kollar i förväg orkar inte vänta på varje torsdag klockan 20:00 .. de orkar man bara inte för den serien rockar som faan ! aja de va allt jag hade att säga idag bitches ! bye !

Bror e knas .... -.-

musik hjälper mot att man e fett arg ..

fett seg så bjuder på denna ;)<3


Tabby<333


mätt som faaan ;)<3

shaa , bloggen käka sen frulle men aja de gör ju inge och nu ska jag fixa hemma bara och sen kanske rullar vidare men de tror jag kanske inte för jag ska ju jobba imorron woho :D!<3 och efter jobbet blire älskling TIME<3
de va allt för mej bitches ! <3
bye!

Så här snygg e man idag >.<

shaa , bloggen!
prova min nya cam och den duger ju faktiskt .. inte världens bästa men men :P jag älskar den ändå .. fyffaan va de snöar och imorron ska man åka och jobba och sen åka till sin älskling och sova där och de ska bli skönt <333 aja nu ska jag göra något att käka :P  pöss på er!
<3

Viktoria Secret modeler :P e faaan as snygga^^


Vinter och natur bilder ;)


RSS 2.0